День Закоханих

День Закоханих сьогодні,
Свято ніжності й любові,
Всі. напевне із цим згодні,
Будьте радісні й здорові.
Хто закоханий - сміливий,
А коли воно взаємне,
То насправді вже щасливий
І пташам тріпоче серце.
То ж нехай воно співає
Скільки б вам не було літ,
Нехай завжди окриляє
Кохання вірного політ.
2020 р.


Рецензии