Напiй любовi

    Як є, напій любОві з Чаші,
Творця Творіння душ і рас,
Не рок, не вирок: дУші наші
Гуртує  він в собі. Для нас.

І ми, потішені з нагОди,
У  вічнім  пошуку  її,
ЛюбОві чистої свободи,
В рокИ покладені  свої.

Вона  не  вИмова  у слові.   
Любов,
     завжди в собі – любов.
Її, нелЮби випадкові,
Римують римами на кров. 
 


Рецензии