***

Вітром зачарована душа…
У сріблястій льодяній накидці
Дихає так вільно. Прикраша
І дає політ немов лебідці

Крізь кришталь відблискує вона
Чисті , як сльоза її зітхання
Що бринять на вітрі мов струна
Заворожує нас музика кохання…


Рецензии