Якби ж то ти, назвав мене коханою...

Якби ж то ти, назвав мене коханою...
І не тому, що очі-зорі сяють у ночі.
І не тому, що серця чути кожен поштовх.
За душу покохай...
Палку, бентежну і квітучу.
Метелики у зимку;
Грім, веселка, небокрай..
Коли сумна,
Коли весела.
І наодинці...
Крізь ті мури і замки
Мені ти руку простягни.
Наздожени...
І тільки поглядом своїм скажи:
"Кохана".
Достатньо цього.
Й на землі є рай.
Коли ти поруч..


Рецензии