Романтичний ранок

Пірнаю в романтичний ранок!
Це кава, квіти і сніданок...
Всі квіти хочеться тобі
Зібрати, що є на землі,
Покласти їх до ніг твоїх
І, щоб, розтаяв в сердце лід!
Щоб появилася сльоза
Від доброти, а не від зла!
Щоб посмішка твоя прекрасна
Ніколи на лиці не гасла.
Так хочу нести я любов
У твоє сердце, знов і знов...
Всміхайся, сонечко ти ясне,
Тоді любов наша - не згасне!
;;;;;;;;


Рецензии