Рiдну мову ми славiмо

Рідну мову ми славімо
У піснях - віршАх назавжди,
Рідний край благословімо
І борімося за правду!

Сльози висохнуть від сонця,
Що у небі так палає.
Хай Небесна Свята Сотня
Нас від горя захищає!

Ми, нащадки Батьківщини,
Будем вічно пам’ятати
І молитися щоднини
За Небесних наших братів.

Разом назавжди, єдині,
В цьому наша, люди, сила!
Не скорімося віднині
І не ляжемо в могилу!

Нехай думки ворожнечі
Згинуть із землі назавжди.
Не прогнуться наші плечі
Від лукавої неправди.

Земля мову народила,
Що від серденька лунає.
Янгола хранять нас крила,
Над Вкраїной що літає!

Рідну мову й Батьківщину
Прославляємо навіки!
Храни, Боже, Україну!
Мир і воля - наші ліки!


Рецензии
Дуже Гарно написано, наче Пісню прочитав... Надихаючий Вірш!... 🙏

Валентин Зубарев   17.03.2021 13:11     Заявить о нарушении