Ти не суди

Ніколи не судіть людей благаю....
Ніхто незнає істини до краю ...
Ніхто не може знати все у світі ...
І таємницями життя наші покриті
У кожного своя душа літає
Куди вона потрапить в рай чи пекло
Бог лиш знає...
Життя усі ми хочем зрозуміти
А можна просто жити і радіти
Ти полюби себе у цьому світі
Люби ,роби,виховуй діти..
Ніколи не судіть людей ..благаю
І вас ніколи не осудять точно знаю.


Рецензии