Слова

Глибокий океан в душі
Пишу я знову у вірші...
Про ніжні і прості слова,
Які ми хочемо казати...
Як каже їх дитині мати.
Люблю, живу і не покину,
І в світ любові я порину...
Терпкі, душевні почуття,
Які ведуть до каяття
Коли ми хочемо кохати,
І що нас люблять, хочем знати...
Ох, ці слова, вони чудові,
Звучать вони у кожній мові.
Слова, слова, прості слова...
Так хочеться їх відчувати,
 У своїм серці зігрівати...
Слова, слова від а до я...
Їх хтось придумав не з проста...


Рецензии