Чому так б ться мо сердце

Чому так б'ється моє сердце,
Чому бренить моя душа?
Можливо, я влюбився в тебе...
можливо це все не з проста?!
Цвітуть сади у мене в серці,
Дзвенять горобчики в душі,
Хотів торкнутися до тебе
боюсь, що це все у ві сні.
Співати хочеться ,кричати,
ловити кожен жест лиш твій.
Дивитись в очі і тонути,
Немов потрапив в буревій!
Шукав тебе я стільки часу!
Не думав що уже знайду
одну, єдину, таку ніжну
Мабуть, з ума скоро зійду!
Лечу на крилах я кохання,
І хай чекає цілий світ...
Коли моє стрімке бажання,
Розтопить, у твоєму серці, лід...


Рецензии