Пишу тоб я

Пишу тобі не зупиняюсь,
Пишу я вдень і у ночі.
Душею, серцем я торкаюсь,
Хочу відчути я в тобі...
Відчути це тепло і пристрасть,
Що не згасає у мені.
Не можу я перебороти
Цю пристрасть,
Що горить в мені.
На мить притихне...
Знову пламя...
Горить,горить моя душа!
Так хочу я залізти в айсберг,
Щоб не згоріти до кінця.
Зжимаю руку не пускаю,
Дивись, там серце стукає у ній.
І ніжно руку розжимаю,
А там, залишився лише пил...


Рецензии