Ц лую я тво вуста

Цілую я твої вуста...
Які на смак вони приємні!
Прийшла сьогодні вже зима,
Ці почуття вони не стримні.
Твій погляд на собі ловлю,
В очах твоїх таке бажання...
Читаю в них слова "Люблю",
Яке приємне це кохання.
Обнявши плечі я твої,
Скажу тобі своє зізнання:
Хай все палає у вогні,
Але залишиться кохання!
Торкнусь твоєї я душі
Теплом, любов'ю і бажанням,
І тільки зорі у ночі
На небі пишуть нам - "Кохання"!
;


Рецензии