Дивлюсь на тебе

Дивлюсь на тебе...
Сонце встало,
Промінчики на твої щічках.
І ангели так небувало
Вплітають у твоє волосся
стрічки.
Сніжок літає за віконцем, Переливається  із сонцем.
Торкаюсь рук твої чудових,
Так хочу відчуттів я нових.
Мурашечки пішли по тілу,
Торкаюсь губ твоїх я сміло,
Тремтять чомусь мої вуста...
Бажання, ніжність, теплота...
Все відчуваю я у ньому...
Немає слів забрало мову
І тільки сильні почуття...
Пірнаю як у небуття
Із кожним разом, що торкаюсь
І все, я знову забувають.
Поспи, ще трошки, ангел мій,
Охороняю сон я твій!


Рецензии