Когда я не вернусь с войны

Коли не повернусь з війни,
То ви за мною не сумуйте.
Не згадуйте моє ім'я
І обелісків не формуйте.

А просто все забудьте,що було
Живіть своїм життям, радійте
Не згадуйте тих днів ,а мрійте.
Щоб поле битви терном заросло.


Рецензии