А ты шо ны хоч Козi хоть грам 100?

Іш, він загорнувсь в одіялко!

І вот Новыj Год. І Бык гонды во.
І шо нам робыты, ны знаю.
Бо нет ныкого, шоб взев да за блок
І с кымсь говоры хоть Коза старш.

Мы зарыкы бомсь: а ну 9 з 0!
Хэ, а там крычеть: даj нам баксыj!
Бо j справок  ніскок ны возьмыш в vыдов,
Которы но j знають шо лаjфа.

І вот скора пом но буркнула шось.
Но выдала № палаты.
Бо в сніг замыло усё jіх радно.
І дэ ты ля вам сэрцэ ма3.

Інбір в макарон но відае vовч
Улад вам напхаты і даты.
І ты уv здоров! Іj язвы долоj!
Ну-да. Бо vэ всё е лікарсво.

І тіткы всі звонь! І бігаj оно
От свэjі каструлі до Маніj.
Кому бо долvно до сэс3 в Янов.
Оно о всэ Баjіму j Хаjму.

І мы но j кладём по 7 во рублёф
На блокы больнічныj Козявкы.
Ну, бо сотовоj гэто v цацка.
Наvев – і готова прыграда.

...ну, вот шэ ж картін Аjвазовска:
в коморы тыпло в Мняв!


Рецензии