Вильнисть дар людськый и стан

Вільність дар людський і стан

Білим біло білим біло
Чорноту з душі змело
Серцю радісно і тілу
Що в сніжинках все село

Виростають білі крила
І немає їм припон
Небеса в сніжинках милих
Що танцюють вальс-бостон

Бо людська природа світла
Вільність дар її і стан
Як весна що білим квітла 
Мрія кожного свята

12.02.2021р.


Рецензии