Хвала неба

Пісня солов’їна відлунала
Бог забрав тебе у край небес
В небі пісня стала досконала
Бо за тебе Ісус воскрес.

А душа бажала пісні неба
Всім співати щиро від душі
Бо у тому і була потреба,
А Господь давав в словах вірші.

Ми чекаємо на славну зустріч
Хоч мінорні пісні тут підчас
А причин для слави Богу безліч
І звучить хвала та без прикрас.

Хоч не легка в небо є дорога,
Пісня помагає нам іти,
Там закінчиться уся тривога,
З Богом ми досягнемо мети.


Рецензии