гранiтами

граніт гранчастий вбитий руба
в доріг прадавніх вузину
стрімку та вперту
йде й веде
від хат села
до хат містечка
де інде лісом
де інде
межі лани високої кукурудзи
масаж підошвам
дороги літа
зима не вічна

1.2.21


Рецензии