Кахда кахаесi в концi

Аv vыткы свэjі, то млынців
Кобылцы чы j Козі уv насоваіш

Ана была царіцэj sеj!
А я професор ныц ны sэ j v.
І вота туткы робыця нам банька.
Туда-сюда! Сюда-к-туjдак!..
І вот уvэ ты каніфас
І робыш тэе самэе тіпа вvэ-с.

Ага-х! ляvыся, каvэ сцерв.
А я… мы ны того sэ ексь.
Да j ногы, хы, у Конюха воняють.
І от… прышло до нас пісьмо:
То прыезvаj тохда з гармошк.
А я… оj! Проті ветра sось –
Ны хочыця вvэ j надто.

Наjті бы нам хоть дэ радно.
Коб хоть да баjковэ, ну, коц.
А дэ воно вvэ есця у ва зграі.
Сыба поjідыш дэ аv в Довськ
Да шося какся далбанёш.
І нывтерпёv, однако, тэjі кралі.


І мы заjіхалы на довг!
На дачы была дельцэ то зь.
А там vэ розгульнэся влад у падлы.
Вона подруvку прыглашеj-т.
А та ахстролух, шо ты, Хэлм!
І на вычэру вышла катавасіjк.

Ладоні Алцы покаvы!
І тая скаvэ зразу: ты,
Наверно, трохы уv чы ёvык как бы-к.
Ну, j нада мні тоj ванілінк:
Да ты сама-то хто тады?
Ага! Мыні хана. Шэ j слева j справа ш.

У вопшым, вышла Нілка маjнэ палка.
І мылку я і вдарыв помыз ляшок.
Ну, смішно: чтобы Ёг-Агні кімарыв
На некыj табурэточцы ночамы.
…тута S это Щ
Ну, а V ето вш :Ж.
Ібо нашчо разлапісты жабы


Рецензии