Let s hurry

You are very impolite
You are very wild
But i like your eyes

You are in my heart
You are on my  minde
But your soul of ice

Let's,let's hurry
Maybe later we won't be so lucky

Let's,let's hurry
Help me write our love story.


Рецензии