Дебати

ПІСНЯ про ДЕБАТИ (написано з приводу дебатів кандидатів у Президенти України 2019 року - Петра Порошенко і Володимира Зеленського на НСК "Олімпійський" (стадіоні) у Києві 19 квітня 2019 р.)

Все відміняю, що увечорі мав дбати - не стану прати, прибирати, готувати,
На серіали і все інше наплювати, все відкладається - ...я їду на дебати.
Приспів:
Дебати, дебати - дівіться тато й мати,
Себе щоб потім не картати "Могли кращого обрати!".
Дебати, дебати нам слід не продебати,
Щоб потім не волати: "Могли іншого обрати!"

Нарешті змовилися вперті кандидати -
На стадіон ідуть не бігать, а дебати.
Усі аналізи вже встигли поздавати
І от нарешті на дебати "Ати-бати!"
ПРИСПІВ
Міста притихли і сільські притихли хати -
Ми з нетерпінням всі чекаєм на дебати,
Бо ж громадяни України - не буряти:
Не з одного, а з двох ми маєм обирати.
ПРИСПІВ
Щоб кандидатів порівняти є дебати,
Із перших вуст від вас ми хочеми узнати
Кому із вас ми можем більше довіряти?
Кому із вас нам голоси свої віддати?
ПРИСПІВ
Вам, кандидати, ще таке хочу додати:
Ви краще думайте перш ніж там щось казати,
На все увагу глядачі будуть звертати -
Поводьтесь чемно, позабудьте брудні мати.
ПРИСПІВ
На долю неньки-України не начхати -
Творіть дебати перш ніж нам голосувати,
Комусь із двох народ довірить керувати,
Тому сьогодня я і їду на дебати.
Тому я ввечорі  ...поїду ...на дебати!


Рецензии