Изменники

       ( З Р А Д Н И К И)укр.

        Давайте разом міркувати ми
        Чи е зрадники на Україні - чи ні?
        Деякі мешкають біля Росії
        На заході поряд угорці румуни
 
              Висновок - зрадників не було і нема
              Давайте міркувати- хто ж зраду хова? 
              Мабудь уся вона на верхах зарита
              З президентом та депутатами - біля корита

         
       Ту присягу ми їм не давали
       Щоб з запалом пузяки собі набивали
       Присягу ж на вірність вони нам дали
       Не грішити - не красти -неначе святі

             А самі ж ?...То хай бог вже простить
             Бо засуджувати -великий це гріх
             Неначе ничистй вселився ї їм усе велить
             сСобі закони придумали, а людям на сміх
 
       А закони у них дуже прості
       Собі кармани набити та маетки звести 
       Народу лихо та злидні - його розвели
       То Хто ж тоді зрадники? - мабудь вони
 
             Не тим шляхом ідете -  щоб людей поеднати
             Усім треба жити у мирі та злагоді
             Усе пограбоване у хапуг цих забрати 
             А народ й Україну до нестями кохати

       Давайте зрадників зберемо ми до купи 
       І носаком дамо їм усім під зад 
       Хай негідники усе забирають і онучі
       І худчіш покинуть Україну і нас!      

             Так хто ж таки зрадники ми чи вони?

 

              10.02.2021


Рецензии
То мабудь -вони

Александр Шутько 2   11.02.2021 14:04     Заявить о нарушении