Параме3 тыльбатых

Ітак, мы зарэ вам дамо!
Шо вам шэ ныпонятно?
А! шрыфта хочыш ого-го?
Да ек ты хочыш, пане!

І мы тут во узев розгон.
Ну, е ж шэ зрок у старца.
І вжэ ны найдыш а ны вошк,
Ны то шо те ж параметр.

Да і везде у нас, ты шо,
Прам цукор, а ны каша.
Жывэе м'ясо? Рыбка дохл?
Да скількы хоч в Вестях во зь.

Но!.. гэто ж выловылы но.
Свіжатіна, товарыш!
І пудрым мозгы русінов,
Бы й белок тых жэ нашых.

Так!.. от!.. блін! – 60 часов
Латушку распінае вж!
Бо він предатель ш,
А ны той, шо выкрыв батька взяткы.

Мы выжырым русалок сор ж.
І навыть всіх уважым:
Повірым бандам рыйжыйсёрк
Шо й по тэвэ бЕ святэ.


Рецензии