А вiтёр гнав бы но тудо,

Дэ пляшэ нагла банда

Я понял жызнь. Я понял всё вж.
Ныхто ныкому й батько зь.
І но Коза якась ешчо
Нужна, ты ж бачыш, Яні.

В Яновы гарно й харашо.
І нафіга Кобзар шчэнь.
Ты шо, пісатель гондэ во?
Дак ты жэ крыйіш матом!

І вот музей вам создамо вж:
А ну долой Тетраді!
Якый там Бог Казав про шось?
Да ты жэ вжэ лукавый.

І трэба но язык чужой.
Ну, ек дэсь я случаем.
А то прыдумав нам гармошк!
Ха-ха! От мы іграям!

І но й одно усё талчом:
Мы беларусы! Ганьба
Тому, хто скажэ: в бульбашов
Волэнёво забралы.

А бульбаші робылы в7
Оно ж сплошны утраты.
А ны хотілы й праглы, коб
Був Кобрын на Украйні.

А про Янів понетно в7:
То город рускый – гады
Бо растерзалы но ж Баболь,
А ны і власных маток.


Рецензии