Найцiннiший кров

Плече коханого омріяне в думках
І мною випещене… Серце солодіє…
Я завжди з ним на всіх своїх шляхах,
І з нами Той, Хто нами володіє!

Серця давно ми віддали Йому,
Він заповняє і веде з Собою,
Світильник наш,  всю відганяє тьму,
І захист є нам під Його рукою!

Плече коханого і вірне, і міцне,
Його підтримку відчуваю завжди,
І б’ється серденько (ритмічне і гучне),
Воно моє, лише моє назавжди!

Як хороше кохатися!.. Любов
Об’єднує Господня нас Собою,
Дає нам найцінніший в житті кров,
І наділя небесною красою!
           10.02.2021.


Рецензии