Потопаэ у весняних ароматах...

Из альбома "Маленькие Приятности"

«ПОТОПАЄ  У  ВЕСНЯНИХ  АРОМАТАХ...»

Потопає у весняних ароматах
Цей святковий березневий ясний день...
І вогні любові тихо роздуває
Сяйвом райдужних та радісних ідей...

Він запалює тюльпанчиків рубіни...
І дарує перші вогники верби...
І вшановує жінок!!! Красивих... Милих...
Позбавляє почуття всі від журби...

Світ сьогодні – приголомшливо красивий!!!
Справжнє свято для улюблених жінок!!!
Хай же сяє він від посмішок щасливих...
І закоханих всіх кличе на танок...


Рецензии
Я станцую... Помашу руками...
Запою для них от всей души...
Так хочу, чтоб были вечно с нами...
И милы и также ХОРОШИ!!!

АС

Александр Сергеевич Евланников   11.02.2021 15:44     Заявить о нарушении
СПАСИБО на добром слове!!!

Елена Буторина-Палагута   11.02.2021 14:15   Заявить о нарушении