Тропа

   Поденно ми торуємо «Тропу», 
Хребтом своїм  вигоюємо хИби. 
У глупу ніч, у нЕпогодь сліпу,
Вона прямує виструнчена, ніби.

Щоб там не марив хтось, не говорив,
А знати  слід і слову справжню  ціну.
Межу свою, першопричину.
Не тіло – Світ. Натуга – не порив.

Сприймати все ознАчене – самИм –
В собІ довИгостривши лЕзо, 
Не домітати порох свій на дим:
Життя людське, надійніше – тверезе!


Рецензии