Гламур

Реальна історія

Як затишно! Вогні ілюмінацій, 
Веселощі і сміх безперестану.
Подія з ряду виключних сенсацій — 
Брат запросив сестру до ресторану.
Всіх вразили великі карі очі
І чорні брови немовби  два крила,
І  витончений стан її дівочий —
Лебідка біла по залу пропливла.
Струнка, як молодесенька берізка, 
Неначе фея зійшла сюди з небес.
На ніжках  дешевенькі босоніжки,
Святкова сукня покрою la princesse.
— Оце — гламур…  —  мужчини  шепотіли.
З Олімпу, певне, Богиня ця прийшла!
Вона те чула та ніяковіла...
Була здивована  й віри не йняла.
До столу, де красуня ця сиділа,
Мужі підходять з бокалами вина: 
— Дозвольте тост підняти, пані мила, 
За Вашу  юність, красу  п’ємо до дна! 
Всі в залі змовкли… і запала  тиша: 
Такого тут ніхто іще не бачив… 
Очікують всі, — ангел долю пише. 
Він дівчині  побачення призначив.               

7.02.2021 рік
Картинка з інтернету


Рецензии
И улыбаюсь, и восхищаюсь, и радуюсь, читая такие замечательные стихи! Радуюсь за молодость души Автора! Это похоже на настоящую быль! Спасибо большое, Надежда!

Эдуард Неганов   10.02.2021 16:43     Заявить о нарушении
А как ты догадался? Это действительно быль.
Очень необычная, красивая, врезавшаяся в память на всю жизнь.
Спасибо тебе за комментарий!! Приятно.

Надежда Крайнюк   10.02.2021 19:20   Заявить о нарушении