Ковток

               
 Поринати в якусь нірвану і стрибати знов вище неба.               
 Адже музика того варта, щоб летіти, як птах, на сцену.               
 Розмішати у каві цукор, і життя випивати ковтками.               
 Поєднати любов і творчість, об'єднавшись навіки віршами.               
 Залишатись вночі наодинці, відчуваючи холод нестерпний.               
 Усвідомити: ти в тому віці, коли віриш в дива атмосфери.               
 Розбудити в собі поета, споглядаючи фільми про ніжність.               
 Обернутись навколо себе, зрозумівши погоду та вічність.               
 09. 02. 2021


Рецензии