Мамины цветы

Я маленький. Я ще вчуся.
Грошенят не заробляю.
Не куплю букет матусі -
Напишу, як я кохаю

Її рідну і єдину,
Бо вона найкраща сАма!
І від себе, її сина,
З почуттів - букет для мами!

Намалюю їй малюнок:
Самі кращі в світі квіти,
Подарую поцілунок -
Це за гроші не купити.

Обійму її міцненько,
Прошепчу їй в саме вушко:
«Моя люба, рідна ненько,
Знаю, як мене ти любиш!

Я люблю тебе так само!
Ти пробач - букет не з квітів.
Ти найкраща! Чуєш, мамо?
Найгарніша на всім світі!»

P.S.:Найдорожчі в світі "квіти",
     Самий кращий подарунок
     Для матусі - її діти!
     Їхній ніжний поцілунок!

09.02.2021 р.

(фотоколаж із світлин із інет)


Рецензии