Я - Людина

     До небес підійматиму очі,
ДОки сонце ятрИться в очах;
Доки вітер  узбіччя толочить,
Доки пОдих в мені не зачах.
І  чудово, що  лиИха не знаю;
Що і мрії рядЯться ряснІ.
Щодо пісні ... її учуваю,
До казкОвості. Навіть, вві сні.
Вже доведено Часом, Добою:
Без кінця, в середОвищі літ,   
Я – Людина !!!
                 А ВсЕсвіт – за мною.
На мені — обертається Світ! 


Рецензии