Зло дiстане наганяй

Не приймайте у свідомість
Мертвість й сірість, а натомість –

У собі формуйте віру,
В краще. В Божу волю щиру.

Люди вільні та могутні.
Не приймайте вісті мутні.

Ти – людина! Ти начало.
Роби так, щоб це звучало!

Формуй якості коштовні –
Праця й мир – понадзмістовні.

Доброта, порядок, дії –
Й не страшні життя злодії.

Викорінюй і прополюй
Черству думку. Та вимолюй

Ти для себе кращу сутність.
Бути твердим – це могутність.

Бути в праці та старанні –
Твої грані філігранні.

Розкривати кращі риси –
Проти зла підняти списи.

Відсторонюй зло від себе,
Й буде сонце, й буде небо!

Пери хмари й розправляй.
Зло дістане наганяй!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2021
08.02.2021
10:12
м. Львів
Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии