Ш а н с

Простіть,  Луганщина й Донбас,
Міста і селища та села,
Що доля ваша  –  не весела.
Вона – зневажлива до вас.

Коли не ваш – зі сторони,   
З неадекватністю у дії,
Не Руський Дух, а дух Росії,
Зійшов на ваші теренИ.

Усіх отих, хто втратив вас,
Хто в долі з нЕлюду, чи лЮду,
Хто з необачності, чи блуду:
Простіть отих!.. І дайте шанс.


Рецензии
Народ один ,иль не один? Возможно будет он един?

Евгений Рущенко   22.01.2022 17:47     Заявить о нарушении