Какой базар! Давай сюда-к!

Бо в матра вжэ крыва нога

Жівотный мір ешё не знал
Такой погоды, как сейчас.
Бо вот: ек бы ж тыпло в ятвяг,
А вітёр – о, сільнее льда!

Змытае, да вевраль улад
Усэ, шо  надто уж ны так.
І всіх – на базу, на стоянк!
А то, ты подывы, ворчат!

Вот і с порога наша матк
Возьмы да й дай у сень нырца.
Гых!.. а кругом – а ны душман.
Сынок і той в своіх хлывах.

Чого ж то гэтак вдруг зыма
Розбушувалася, аж страшн?
Да вот!.. пламыдка уш така
У Козерога спрытнага.

Ну, 5 планет ажны у рад
Усталы да і на Стрыльца:
А! ты шэ палкы девкам в стан?
Ну, то 3майся жа за смарт!

І нам поставылы фтрух лайф:
Тіп 3 да 8 посчытай-к.
А гэ вжэ тіна-то шэ та!
Всегда экс3м, фсікда нахальств.

Бо ж в Мняв ватіна шэ навалм.
От і дыржы свою спінальТ.
Обворожы тыпэркы Надьк
Чы шэ якых дэ з 20 самк.

У сіны чобот откыдайш?
Ну, получай тохда на чай.
Так шо онуч хоть 35
У дыркы фсюды затыкай.

Ужэ у льдах аж 2 горшка.
Каструлі, тазікы слоя… 
А магазіна-то ныма шч:
Анютк закутана в платка.

І вот!.. ах-ах, ля нам званять?!
І дажэ оповночы? Ха!
І хто ж-то пак ны спыть шэ там…
А то Алеська! Согревай ж.

Ну, добрэ, знаім гэту малпк,
А то уш дав бы млынчака!
Бо ажно вздрыг із-за компа.
Бо вэсь давно ув медіктаць.


Рецензии