Крупинки щастя

Всі щирі вітання я шлю вам сьогодні,
Щоб ріки життя все були повноводні,
Щоб щастя і доля злились воєдино,
Для вас все найкраще, прекрасна людино.

Фортуна хай колесо крутить щомиті,
Любов’ю і щастям щоб були сповиті.
То ж мрійте і мрійте сміливо-сміливо,
Бо мріять в житті – це є дуже важливо.

В душі хай дзвенить тільки пісня кохання
І будить щоденно, як пташечка рання.
Кохайте, любіть, це вам доля судила,
Для цього у вас є бажання-вітрила.

А крила надії все міцно тримайте,
І цими крильми ви із щастям літайте.
Та й ноти душі будуть завжди мажорні,
Усі негаразди хай змелються в жорні.

Хай вітер попутній жене-підганяє,
Щасливі крупинки в шкатулку збирає,
Шкатулку із ними хай вам подарує,
А доля щоденно хай щастя гаптує.

07.02.2021 р.


Рецензии