Душа любовю оповита

Душа моя любов"ю оповита,
Любов дарує іншим навзаєм,
Тоді рясніє буйним-буйним цвітом,
Хоча уже до осені ідем.

Осінь життєва лагідна хай буде
У мене, в тебе, а душа співа,
Любити ближнього також хай не забуде
Й для неї знайдуться привітнії слова.

2020 р.


Рецензии