Своя Правда

Є  нині вИтвори корОнні,
Як це доводилось не раз,
Крутити пальцем біля  скроні,
Цьому ми навчені, гаразд!
Хіба не ми – взірЕць  порОку?
Природа Істини правА :
Не все вимірюється оком,
Потрібна оку – голова.
Всього  – доходимо рокАми
Не обміркОвано, а ще –
ЛишЕ розводимо руками,
Коли сідниці припече.
Отак  далося... Довелося.
Вже й не далеко до біди:
Своєї Правди боїмося,
Як сатана - сковороди.


Рецензии