До Бога помолюсь

В неділю встану рано,
До сонечка всміхнусь,
І на коліна стану,
До Бога помолюсь.

Я дякую Ісуса
За радість, за любов,
За дар спасіння людям,
І за пролиту Кров,

За рани, за стражлання,
За муки на хресті,
Він дав нам виправдання,
І щастя у житті.

І в церкву, як додому,
Я з радістю іду,
Тут в Господі Св'ятому
Я захист свій знайду;

Тут кріпне моя віра,
Надія процвіта
І є Господня щира
Його любов св'ята.

Вона мене зігріла,
І серденько моє
Поранене зцілила,
І щастя надає.

Сім'ю я маю Божу,
До неї в церкву йду,
Без неї жить не можу,
І з нею в Рай ввійду.

Тут Боже слово чути,
І радість у псалмах,
Так хочеться тут бути,
Де для душі розмах.

Тут Божий Дух зігріє,
І проповідь звучить,
Всі сумніви розвіє,
І мудрості навчить.

Хто Бога вірно любить,
Всі заповіді чтить,
Того Господь голубить,
І легко з Христом жить.

Давайте ж сестри й браття
Прославимо Христа,
Його любві багаття
Горить в нас неспроста;

Воно вночі зігріє,
Освітить у пітьмі,
Бо Дух в нас Божий діє,
І ми вже не самі:

Ми Божі сини й дочки
Улюблені Його;
Дзвенять, немов струмочки,
Слова хвали Того,

Хто нам дарує щастя,
Свій захист надає,
І у часи нещасні
Він руку подає.

Я дякую Ісуса,
Вклоняюсь до землі,
І відданно молюся
До поту на чолі;

Нехай звучать хваління,
Вірші, псалми, пісні,
Христос дає спасіння -
І радісно мені!

  01.02.2019р.


Рецензии