Щаслива

Моє серце Тобою натхненне!
Кожна думка моя крила має.
І у цьому є щось незбагненне,
те, що завжди в політ підіймає!!!
Я пронизую простір думками,
і політ моїх мрій - за межею!
Я б Тебе обійняла руками!!!
Але знов обіймаю душею..
Може.. мрії мої нездійсненні.
Та фантазії  - сповнені дива!
Божевільні думки і шалені,
але в них.. я безмежно щаслива!!!

картинка из интернета


Рецензии