По росах та камiннях босонiж...

По росах та каміннях босоніж
Свій шлях ми опановуєм завзято!
Шлях сам не подолається!
Як би ж...
Підножки ставить
темрява
п
р
о
к
л
я
т
а
.

А Перемога - бариня ще та!
Їй шашлики на шаблях подавати.
Нема у Перемоги ген щита!
На ворогів він зайвий полювати.

І Вдача посміхаєцця не всім!
В седлі скакати разом полюбляє.
Вона сувора к мріям та к слабим!
Та зради нікому не вибачає!

У Успіху є правило просте -
В болоті зорепаду не буває!
Народжує проміння золоте
Чоло в поту, що жагою кресає.

Планктон повинен бути! Як без нього?
Природи-Флори дивний колорит.
Лаштунками красується дорога
Дуби-дебіли прикрашають світ!

А телепні вухами вітер роблять!
Тобі щоб спрагу легше втамувать.
Рабів та ідіотів злидні гноблять,
Щоб Силу, Честь та Волю шанувать!

=GrafBorisfen=06.02.2021/незакритий пуп Землi/


Рецензии