Нiч на Iвана Купала

Ніч підкралась тихенько,
опустилась легенько
на широкії  ниви...
Подивись! Що за диво?

Сяють зорі  яскраво,
засинає  дубрава,
прокидається тиша...
подих чистий та свіжий.

Спалахнули крізь ночі
діамантові  очі,
мов перлиночки сяють,
вмить серця звеселяють.

Ніч  на  Йвана Купала
чародійна  повстала,
йдуть до лісу дівчата
квітку  щастя  шукати.

Розступаються  трави,
завмирає  дубрава,
квітка  в лісі зростає...
кожне  серце  кохає.


Рецензии
Красом. Таинственный праздник.

Анжелика Вавилова   13.02.2021 15:08     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.