Моя любов вона безсмертна

Я тебе не проміняю ні на кого,
Ти моє спасіння від печалі,
Я тобі клянуся перед Богом,
Я тебе кохатиму й надалі.

Бо відмовитись від тебе  гірше смерті,
Але й смерті не боюся я.
Знай, моя любов вона безсмертна,
А душею й тілом я твоя.

Хай же ці слова будуть вагомі,
І залишать слід маленький свій.
Ти лікуєш біль і мою втому,
Ти в моїй душі,і тільки мій!
6 02 2021 р 14:02
Вікторія Г Р


Рецензии