Щодня

Казка про дрконів для дорослих( чорний юморок)

З'явився у нас дракон.
А в дракона є жона
Й кажуть не одна.
Діти  теж в дракона є.
Ой, лютує цей дракон,
Бо немає, що хотів.
Політає, політає
Людям нерви помотає
Та й "заробить грошат"
На квартиру й на сто хат.
Потім з'явиться новий -
Його приємник золотий.
Так живемо ми щодня
З драконами у нас біда.
Треба їх подолати
Треба у драків жало відірвати,
А награблене добро
Людям все роздати,
Щоб жив народ в порядку
Та в великому достатку.
От знайшовся Герой
І дракона з трону геть!
Ой, як радіють люди всі:
Герой дракона переміг!
Знищив увесь його злющий рід.
Людям волю він віддав!
Людям награбоване
Драконами добро пороздавав.
Всі Героя прославляють.
Без драконів жити мудро.
Без драконів гарно стало.

Без драконів усі літають.
Всі драконами себе вважають.


Рецензии