Ярославу Ужелину присвячуэться

Чудовий сім’янин, дідусь і тато
Святкує уродини нині знов,
То ж щастя зичу я йому багато,
В сім’ї хай буде затишок й любов.

Та кожен рік – це наче намистина,
Нанизана на ниточку життя,
А Ярослав – прекрасная людина.
Назад рокам немає вороття.

Нехай років щоразу додається,
Плоди свої щоразу щоб збирав,
В обійми щастю завжди віддається,
Щоб правнуків в здоров’ї вінував.

Нехай Господь бере в свою опіку,
Й дорогою життя нехай веде,
І успіху не знав ніколи ліку,
Бо серце в нього дійсно золоте.

05.02.2021 р.


Рецензии