Лето

Чудове літо! Пахне квітами!
П"янкі твої солодкії вуста.
Стелились трави оксамитами,
Зозуля обіцяла нам до ста...

Сховався десь туман, за обрієм.
Дерева, як засватані були.
Приємно линула рапсодія -
Джмелі нам грали, наче скрипалі.


Рецензии