Дорогiй сусiдцi Марiчцi Данилишин-Гук

Святкує День народження сусідка,
Чудова ця Марусечка з села,
Нехай цвіте до ста літ, наче квітка.
Й щасливою щоб все життя була.

П’ятдесят третій раз його святкує,
Солідності додали їй роки,
Нехай щасливі миті лиш відчує,
Хай квітами встеляються стежки.

Дітей зростила, внуків дочекалась,
Ще правнуки пташками прилетять,
В Господній ласці щоб завжди купалась,
А голоси хай піснею дзвенять.

Хай радістю наповнюється хата,
Журба щоби стежину не знайшла,
Хай доля не покине адресата.
І з оберемком щастя щоб прийшла.

05.02.2021 р.


Рецензии