Живiть славно...

Мрійте, поки линуть мрії
Та плекайте всі надії,
Живіть славно, не сваріться,
З побратимами миріться!

На плітки ворожі злії,-
Гарні помисли та дії,
За свободу, мир боріться,
Не йдіть в рабство, не коріться!

Не прямуйте за кордони,
Де чекають тяжкість, стони,
Бо чужа сила – рушійна,
А своя земля – надійна!

Геть нема чому радіти,-
Без батьків страждають діти…
Поки час є – зупиніться,
Не руйнуйте,- схаменіться!

Бережу сама, що маю,
Закликом цим зазиваю
Та всіх прошу чемність мати,
Бо Вкраїна наша – мати!

Де тверде батьківське слово,
Материнська колискова,
Зична дуже рідна мова
Солов’їно-калинова!
05.02.2021р.


Рецензии