хай менi допоможе лiра на укр. яз

1
Не тримай, відпусти, будь ласка,
і я теж тебе відпускаю;
закінчи'лася наша казка,
я кульбабкою відлітаю...
У незнаний донині простір
понесе' мене вільний вітер;
під покровою високості
бу'ду вічність складати з літер...
2
В небесах, де часу' немає
і любові нема обмежень,
моя Муза мене чекає
в своє царство без попереджень.
Я до неї лечу в обійми,
щоб довірити сокровенне;
а вона подарує рими
й слово, Богом благословенне.
3
Я натхненно буду' співати
оди вічній, як світ, любові,
бо не може поет мовчати
про чуття, що течуть по кро'ві;
про нестримні у серці хвилі
нерозтраченого кохання,
перед ним ми усі - безсилі
і про нього лише - волання.
4
Не лякають сердечні рани
тих, хто вірить в кохання свято;
від страждання і до нірвани
шлях долають вони завзято.
В їхніх душах живе надія,
їх рятує любов і віра.

Ві'рші - це почуттів стихія
й хай мені допоможе ліра.


(авторська пісня) 05/02/2021/


Рецензии