Дiтюм мы наварыв но ж цыбулькы

Еслі мы гонды во не шэ туркы,
То чого, гых, такый ты захмурый?
Іль вальс прам гэто полька высёла?
Да, так мать понімае шэ шося й.

От дыте!  От пак ныц ны й цылуе
А ны тех, юбілейк хто святкуе зь.
І вот ек мы ля вам шося вдуем.
Веть ныек ій ны марша в Васюхы.

Мы ныдэ а ныкому ны в ушкы ж,
Ну, шоб вжэ да улад улыбнутысь.
Бо ж ій вальц мы тут сам но запучыф.
А ны тьма, шо на Буге-тівухе.

///так, а гэ вжэ тут хто у манюшкы?


Рецензии