Вальс кохання

Ти запросив мене на вальс,
Немов у вихорі кружляли,
Усі дивилися на нас.
Нікого ж ми не помічали.

Лиш очі в очі.І рука
У тебе на плечі тремтіла,
Серце сполоханим пташам
Все тріпотіло й тріпотіло.

Звучала музика легка,
Ти шепотів щось таємниче.
Нас у полон кохання кликав
Цей вічно юний танець - вальс.

2015 р.


Рецензии