Quomodo? Cum quibus potest amplector hoc canticum,

Убогие мыслишки ходят - бредом,
По тропам отстающим от подошв,
Которым не дано ответов,
На заданные темы стариков.

Затронул я - не темы забугорно,
От небывалостей огромных,
Простоволосостью своей
Иду, бывая идолом страстей.

Как? С кем обЪять мне эту песню,
Которой громко не звучать -
На переломленных оркестром -
Танцующую непонять.

Quomodo? Cum quibus potest amplector hoc canticum,

Pauper parum cogitationes ire-nugas,
In diam ut pigri post pedum vestrorum,
Ad quae responsa dantur,
In posuere locis olim populus.

Ego tetigit non re aliena,
A inauditum ingens,
Ab eius simplicitate capillos
Ego ire, esse idolum de passionibus.

Quomodo? Cum quibus potest amplector hoc canticum,
Quae non sonus magna -
In fragmentis by orchestra -
Non intelligere chorum puella.


Рецензии